Arvioinnin versiot - MADSolutions tuotteet
 

Kokeile meidän Active Directory-työkaluille ja tutustu asiantuntija ratkaisuja sähköpostin hallintaa varten

Yritä MADSolutions tuotteen tänään ja katso, miten yrityksesi voi hyötyä Microsoftin investointien lisääntyminen sijoitetun.
MADSolutions Email Management Server
 
Hallitse sähköpostiosoite ja liitteet sähköposti-ympäristössä, pitäminen käyttäjän postilaatikon koon hallinnassa ja vähentää aikaa tarvittavan henkilöstön käyttäjien kanssa ja hallita sähköpostia. Säilytä tietokannan koko hallittavissa, vähentää varmuuskopiointi ja palauttaminen-ajat ja käyttäjät voivat säilyttää niiden sähköposti vuoden witout arkistointia varten tarpeen. Exchange 2003 2007–2010 ympäristössäsi.
MADSolutions Directory Assistant
 
Hallita kansion tiedot helposti vuokraus käyttäjien päivittää heidän tietojaan täysin mukautettavia web-sivun kautta. Kaikki automaattiset muutokset tai vaatia muutoksia, jotka ovat sitoutuneet ennen luvan. Perustaa Kunnossapitosäännöt varmistamaan käyttäjien tarkistaa ja päivittää heidän tietojaan säännöllisesti. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.
MADSolutions Directory Mate
 
Jotta suuria määriä hakemistotiedot, mukaan lukien irtotavarana käyttäjätilien luontia ja merkittävät muutokset hakemistotiedot helppoa hallintaa. Ihanteellinen irtotavarana muuttaa useita tilejä juuri CSV-tiedostojen käyttämisestä. A on oltava jokaisen Active Directory-järjestelmänvalvojan. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.
MADSolutions DL Manager
 
Salli ryhmät helposti päivittää automaattisesti perusteella Active Directoryn tietojen muuttamista. Ryhmät automaattisesti voidaan luoda käyttäjätietojen perusteella ja automaattisesti hallitun niiden tietojen muuttuessa. Vähentää ryhmät on päivitettävä manuaalisesti. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.
MADSolutions Vapaa liitteen Analyzer
 
MADSolutions Liitetiedosto-analysaattori on ilmainen apuohjelma, toimittamat MADSolutions, jotta käyttäjät voivat arvioida niiden postilaatikon tai PST/OST-tiedostojen ja saada joitakin mielenkiintoisia tietoja liittyvät viestejä ja liitteitä. Suoritetaan käyttäjien työpöydällä, joka on Outlook 2003: n, 2007 tai 2010 (32-bittinen versio) asennettu aktiivisen profiilin kanssa.