Email Management Server - Yleiskatsaus
 

Hallita sähköpostin kiintiöitä, postilaatikkojen, sähköpostien liitetiedostot ja oikeudellisten tietojen etsiminen Email Management Server kanssa

MADSolutions Email Management Server 9 on erittäin tehokas ja joustava sovellus, joka mahdollistaa rakeisen sisällönhallinnan liitteitä ja MAPI tallennettujen sanomien perustuu tietosäilöjä, kuten Omat kansiot-tiedostojen (PSTs), Exchange Server-postilaatikkoa ja Exchange Serverin yleisten kansioiden.
Hallitse kiintiöitä:
 
Pitää postilaatikot hallittavan kokoisena lähetetyt liitteet poistamalla tai siirtämällä liitteet tiedostojärjestelmässä tai web-osuus. Sähköpostin liitetiedostojen hallinta voi poistaa palvelun vastaanotto henkilöstön viettää aikaansa ja auttaa käyttäjiä SIIVOA postilaatikoitaan tarvetta.
Sisällön hallinta:
 
Roskapostin, slew kanssa virusten; ja muut ei-toivotut tietojen poistaminen ei-toivottua sisältöä on nopeaa ja helppoa MADSolutions Email Management Server kanssa. Tärkeät yrityksen tiedot voidaan helposti siirtää jaettuihin verkkokansioihin tai yrityksen intranetistä. Sisällön siirtäminen vaivattomasti ja valtuuttaa henkilöstön sisällön hallinta ja asiakirjan hallintaa aloitteiden avulla.
Hallitse oikeudellinen etsiminen:
 
MADSolutions Email Management Server Auttavat lainsäädännön noudattaminen tapauksessa etsintä analysoidaan erityisiä postilaatikot ja kopioimalla tiettyjen viestien ja liitteiden helppo käyttää ja tarkastelua koskevan oikeudellisen henkilöstö. Eri kriteerien avulla voit sisällyttää tai jättää pois sisällön skannaaminen. Luo raportteja siirtämättä mitään tietoja määrittääkseen, jos postilaatikko sisältää etsimäsi tiedot.
Osoite, sähköpostiosoite arkistointi:
 
Arkistointi keinona hallinta kasvaviin vaatimuksiin varastointi sähköposti ei ehkä ole paras ratkaisu. Poistaa vanhan sähköposti käsittelevät päänsärky kivuttomasti siirtämällä liitteet sähköpostijärjestelmän alhaisin kustannuksin tiedostoon tai web-palvelimet. Perustamalla automaattista numerointia politiikkojen siirtää todella vanhoja sähköpostin liitteitä ei häiritä käyttäjät siirtää niiden sähköposti tai rajoittaa niiden pääsyä mitään sisältöä. Samaan aikaan näin käyttäjien postilaatikot säilyttää kaikki sähköposti ja arkistointia varten ei tarvitse.
Hallita sähköpostia tallennusvaatimukset:
 
Sähköposti tallennusvälineiden hallinnan on ongelma kasvaa ilman sähköposti hallinta postilaatikot. MADSolutions Email Management Server Ongelman eksponentiaalisen varastoinnin vaatimuksiin suurimpana syynä ovat seurausta tiedostoja sähköposti-järjestelmässä ei enää on tallennusvälineiden hallinnan. Tämän ongelman poistamalla tallennusvälineiden hallinnan tulee käytännössä ei ole ongelma.
Käsittele sähköposti tietokannan hallinta:
 
Kohti postisäilön (tietokanta) käyttäjien määrän rajoittaminen on usein koskevat postilaatikon koon vaatimusten vuoksi. Hallita tietokannan kokoa pitämällä postilaatikkojen liitetiedoston hallinnan kautta. Pienempi postilaatikoiden kanssa tietokantoja voidaan käyttää tehokkaammin ilman kasvava suoritusindikaattorit koot.
Varmuuskopiointi ja palauttaminen kertaa hallinta:
 
Kanssa tietokannan hallinta, varmuuskopiointi ja palautus kertaa nousta tietokannan kokoa. Hallitsemalla postilaatikot tietokannan koon ja tuloksena varmuuskopiointi ja palauttaminen kertaa CSS kysymyksiä voidaan tehokkaammin valvoa.
Osoitteiden liitetiedosto (tiedosto) ongelmaa pään ja poistamalla ei-toivottua sisältöä MADSolutions Email Management Server kanssa eliminoi sähköposti hallinnoinnin haasteet slew. MADSolutions Email Management Server Ei ole loppua sen käytön mahdollisuuksia. Se on todella Microsoft Exchange Serverin avulla yrityksen olennaisten ratkaisu! Kokeile kokeiluversio nyt.