Tuotetuen artikkelit
 

MADSolutions Tuotteet

Tarkastele MADSolutions Tuotetukiartikkeleita liittyviä ongelmia tai ratkaista ongelmia asennus tai kokoonpano.
MADSolutions Email Management Server
 
 
Hallitse sähköpostiosoite ja liitteet sähköposti-ympäristössä, pitäminen käyttäjän postilaatikon koon hallinnassa ja vähentää aikaa tarvittavan henkilöstön käyttäjien kanssa ja hallita sähköpostia. Säilytä tietokannan koko hallittavissa, vähentää varmuuskopiointi ja palauttaminen-ajat ja käyttäjät voivat säilyttää niiden sähköposti vuoden witout arkistointia varten tarpeen. Exchange 2003 2007–2010 ympäristössäsi.
MADSolutions Directory Assistant
 
 
Hallita kansion tiedot helposti vuokraus käyttäjien päivittää heidän tietojaan täysin mukautettavia web-sivun kautta. Kaikki automaattiset muutokset tai vaatia muutoksia, jotka ovat sitoutuneet ennen luvan. Perustaa Kunnossapitosäännöt varmistamaan käyttäjien tarkistaa ja päivittää heidän tietojaan säännöllisesti. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.
MADSolutions Directory Mate
 
 
Jotta suuria määriä hakemistotiedot, mukaan lukien irtotavarana käyttäjätilien luontia ja merkittävät muutokset hakemistotiedot helppoa hallintaa. Ihanteellinen irtotavarana muuttaa useita tilejä juuri CSV-tiedostojen käyttämisestä. A on oltava jokaisen Active Directory-järjestelmänvalvojan. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.
MADSolutions DL Manager
 
 
Salli ryhmät helposti päivittää automaattisesti perusteella Active Directoryn tietojen muuttamista. Ryhmät automaattisesti voidaan luoda käyttäjätietojen perusteella ja automaattisesti hallitun niiden tietojen muuttuessa. Vähentää ryhmät on päivitettävä manuaalisesti. Windows 2003 ja 2008 Active Directory.