Tuki

Software Assurance-ohjelma

Mikä on Software Assurance-ohjelma?
Termi "software assurance" tai "ohjelmisto ylläpito" on asiakkaan taata, että:
Kun MADSolutions-tuote, joka asiakkaalla on käyttöoikeussopimus, uusi versio julkaistaan, niillä on oikeus ilman mitään lisäkustannuksia uuden version päivitys.
Kun asiakas-päivitykset Microsoft-tuotteen uusi versio, ne ovat oikeutettuja joille ne oli Microsoft-tuotteen aiemman version käyttöoikeudet vastaavat MADSolutions-tuotteen version.
Prosessin Software Assurance/ylläpito viittaa uusien ominaisuuksien lisääminen tai muokkaaminen olemassa olevia uusia moduulien lisääminen ja/tai muokkaamalla aiemmin luotua koodia. Tuotteen ylläpito määritellään uusien ominaisuuksien kehittämiseen ja vapauta uuden ohjelmiston versiot, jotka sisältävät näitä uusia ominaisuuksia ja parannuksia erityisesti tuotteen jatkuvan kehittymisen.
Software Assurance vaatimukset...
Asiakkaan oikeutettuja Software Assurance-ohjelman ne on oltava maksettu ajan tasalla ohjelmiston varmuuden sopimus paikassa tuotteelle on lisensoitu ja haluavat saada etuuksia varten.

Saat lisätietoja, ota yhteyttä: infosales@madsolutions.com